“Ochii cei mai dragi din lume/ Care sunt făcuți anume” Ce versuri minunate, ce bucurie să auzi aceste cuvinte prin glasul gingaș al copilului tău. Așa a început ziua de […]

“Ochii cei mai dragi din lume/ Care sunt făcuți anume”

Ce versuri minunate, ce bucurie să auzi aceste cuvinte prin glasul gingaș al copilului tău.

Așa a început ziua de 8 Martie pentru toate mămicile copiilor de la centrul educational BRAINY kids. Pentru ca ne dorim să creăm cât mai multe experiențe, după cum ne recomandă abordarea mindsight, copiii și mamele au trăit prima experiență de a fi împreună, de a se conecta și de a împărtăși gânduri.

Momentul ne-a surprins în esența cea mai naturală a ceea ce înseamnă sa fii copil. Ușor temători, curioși, am trăit un amalgam de emoții: teamă, tristețe, bucurie, dar am reușit să găsim echilibrul de a ne bucura de acest moment. Cum altfel? În brațele mamelor minunate.

Evenimentul ne-a reunit în cadrul restaurantului Buongiorno, care a fost gazda noastră, unde mămicile și copiii din comunitatea BRAINY kids au realizat un craft, într-o atmosferă care să întărească relația mamă-copil.

Ne dorim ca această experiență să rămână în inima copiilor și a mamelor, să găsim oportunitatea de a retrăi acest soi de experiențe, având în vedere că ele modelează și integrează toate lucrurile la care copiii iau parte.

Mulțumim mămicilor pentru deschiderea față de acest eveniment, iar mărturiile lor sunt cele care ne încurajează spre MAI BINE și MAI FRUMOS!

 

“Tare m-am emoționat. M-am “pierdut” puțin. Se vede că puneți suflet.” (O.D., mămica la BRAINY kids)

“Mulțumim pentru tot ce faceți pentru copilașii noștri” (C.S., mămica la BRAINY kids).

“Am pășit temători dar în scurt timp s-au pus bazele unei relații lungi și frumoase. Așadar, ieșirea cu voi pentru mine a rememorat prima întâlnire: emoții puternice la început și apoi cu plăcere” (G.C., mămica la BRAINY kids).