Bun venit la BRAINY kids!

Copile drag, sperăm că ai crescut până în acest moment într-o lume de poveste, că ai cunoscut fericirea, poate și tristețea, dar împreună putem construi o poveste nouă bazată pe experiențe de creștere și învățare.

BRAINY kids e locul pentru tine dacă vrei să vezi “cu ochii minții”, unde vom integra experiențele pe care le trăim, oferindu-le sens și semnificație. Vestea cea mai bună este că prin abordarea de tip Mindsight, experiențele de zi cu zi, zilele pline de joc și joacă vor deveni prilejul de a clădi povestea noastră.

Centrul BRAINY kids reprezintă un concept nou în Cluj-Napoca, care a luat naștere dintr-un joc de cuvinte: BRAINY reflectând o sintagmă ce definește trăsături care ne reprezintă: Brightness, Rise, Awarness, Ideas, Natural și Yourself, la care s-a adăugat și kids, sugerând ideea de copii isteți.

Povestea noastră

Suntem părinți iar această provocare ne-a oferit șansa de a crea povestea noastră, de a trai diverse experiențe, a face față momentelor dificile și de a ne antrena emoțiile tocmai pentru a vedea orice experiență că o oportunitate de conectare și învățare.

Punctul forte care ne reprezintă este accentul pus pe dezvoltarea psiho-socială a copilului. Din acest motiv, fiecare copil care pătrunde în povestea noastră trece printr-un proces de evaluare psihologică pentru a putea urmări progresul pe care îl parcurge.

Acum, când realitatea s-a schimbat și am ajuns să trăim momente de incertitudine, de nesiguranță, un soi de carousel emoțional, putem îndrăzni la a crea noi povești.

Povestea noastră prinde contur. Ce-i drept, după mulți ani de la prima sămânță de a o clădi, însă cu ajutorul vostru, al comunității, sperăm că vom crește împreună ceea ce noi numim … povestea BRAINY kids! Veți afla povestea noastră, pe măsură ce veți îndrăzni să călătoriți alături de noi.

Brightness
Rise
Awarness
Ideas
Natural
Yourself

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a crea noi experiențe care să consolideze o dezvoltare armonioasă, deprinderi și abilitați necesare în viață de zi cu zi.

Abordarea Mindsight te vă ajuta să vezi “cu ochii minții” experiențele trăite.

Viziunea noastră

Cum va crește BRAINY kids?

Comunitate – Dezvoltare comunitară și socială prin crearea unei comunități de părinți orientați spre abordarea Mindsight.

Parteneriate – Parteneriate cu instituții din domeniul educațional.

Grupuri de suport – Dezvoltarea de grupuri de suport privind nevoile copiilor.

… toate acestea având în centru atenției copilul.

Valorile noastre

Ne dorim o creștere armonioasă împreună, de aceea credem cu tărie în câteva principii ce le vedem că fiind temelia relației dintre noi, copii și părinți:

  • Curaj – îndrăznește să încerci
  • Recunoștință – recunoaște, apreciază și fii recunoscător
  • Bunătate – exersăm respectul, răbdarea și dragostea
  • Onestitate – sincer în gândire și acțiune
  • Curiositate – va duce către răspunsuri și descoperiri
  • Joc și joacă – bucurie în tot ceea ce facem
  • Cunoaștere – urmărește să înțelegi
  • Încredere – Ești mai curajos decât crezi, mai puternic decât pari și mai inteligent decât consideri

ÎNSCRIE COPIULUL PENTRU TOAMNA 2023

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactati.